Facebook Twitter Youtube
Laroxion změny
Napsal: R3plik4tor

Tak.. dnešním dnem spouštíme fórum Laroxion na novém serveru a od teď bude spojené s naším herním portálem LaroGames, na kterém budeme spouštět i jiné hry a jiné aktivity do budoucna.. fórum se nachází na nové adrese, jehož odkaz je zde, prozatím je tam oficiálně spuštěné jen fórum pro Laroxion, účty vám zůstali stejné jako na starém fóru..

Ta malá novinka je otevření nové platební brány "Gopay" na které jsou pro Vás připraveny velké možnosti plateb, včetně Paysafecard, PayPal, převodu na účet, ale také SMS a Česká pošta.. Platebních možností je mnoho a to jak pro CZK tak i €uro.. Jediné co pro využívání této možnosti potřebujete, je vytvořit si centrální účet na LaroGames.cz, ke kterému si připojíte svoje herní účty zadáním ID a hesla z Laroxionu (prozatím jde připojit pouze účty z Laroxion) poté si pomocí peněženky "dobijete" svůj centrální účet, pak už jen stačí nakoupit balíčky pro danou hru v E-shopu, vybrat si účet na který chcete balíček převést a dokončit transakci.. nejpozději zítra bude na našem foru obrázkový návod jak vše provést..

Prosíme přistupujte k registraci zodpovědně a volte jedinečná a bezpečná hesla a ID, protože je to vaše vizitka a také vaše bezpečnost, NIKOMU NESDĚLUJTE A CHRAŇTE SI SVÉ ÚDAJE

Stávající platební možnosti na Laroxion zůstanou zachovány do konce roku 2014, poté bude funkční jen centrální platební brána na LaroGames.cz . Snad se Vám tyto změny budou líbit a také se těšíme, že budete do budoucna navštěvovat i naše další herní servery...

Co se týče přechodu na nové jádro hry.. chtěli by jsme tak učinit do konce roku 2014, prozatím probíhají interní testy a přepracovávání starého systému na nový.. postupně budeme dávat menší info o probíhajících pracích a jakmile bude vše připraveno, proběhne veřejný test, o kterém budete informováni..

Pro dnešní den informací myslím až dost.. ještě vytvoříme obrázkový návod, a případné dotazy prosím na fórum ZDE

Hezký den přeje Laroxion a LaroGames :)

Reklamní plocha Rust LaRoXion
Facebook
Partneři
Gopay
SSL certifikát
TeamSpeak 3
IP: ts3.larogames.cz:6660 TeamSpeak3 - IP: ts3.larogames.cz:6660